Wil je direct geld lenen, nu je door hebt dat je de komende tijd wat extra geld nodig hebt, of je een mooie nieuwe auto of keuken wilt kopen? Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van de verschillende kredietvormen, zoals het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. Weet je goed welk type krediet het best aansluit bij je wensen? Dan wordt het tijd om online kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken, zodat je een voordelige lening kunt afsluiten.

Aanvraag bij de kredietverstrekkers

Je kunt online direct geld lenen, door een aanvraag te doen bij de verschillende kredietverstrekkers. Richt je bijvoorbeeld tot Nationale Nederlanden, KredietConcurrent of LeningVisie. Zij nemen je aanvraag in behandeling en gaan net als KredietSpotter, De Nederlandse Kredietmaatschappij en LenenmetAdvies.nl op zoek naar de beschikbare kredieten bij de verschillende banken.

Zodra ze een positief bericht krijgen van de banken spelen ze dit aan je door, zodat je een offerte in handen hebt die je zelf kunt beoordelen of vergelijken. Ga je akkoord? Dan kun je direct geld lenen, na de BKR check en het insturen van de belangrijke documenten kun je het geld op je rekening verwachten.

Direct geld lenen of een minilening

Wil je direct geld lenen en twijfel je tussen een regulier krediet en een minilening? De minilening heb je doorgaans sneller tot je beschikking en voorkomt een BKR check, maar is slechts beschikbaar voor bedragen tot enkele honderden euro’s. Wil je meer geld lenen, of liever gebruik maken van een reguliere kredietverstrekker die tevens een BKR check uit zal voeren? Dan kun je een reguliere lening aanvragen. Ook in dat geval kun je direct geld lenen, al zal het ongeveer één tot enkele dagen duren, voordat het geld dat je wilt lenen ook daadwerkelijk op je rekening staat.