Wil je geld lenen zonder BKR toetsing, binnen 10 minuten? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is daadwerkelijk mogelijk! Heb je al eerder een minilening afgesloten en deze netjes terugbetaald aan de kredietverstrekker? Dan heb je vervolgens de kans om via een SMS of een online aanvraag een nieuw bedrag te lenen. Op het moment dat je een paar honderd euro aanvraagt staat dit binnen 10 minuten op je rekening, zodat je er direct gebruik van kunt maken.

Eerdere minilening afgelost

Heb je eerder al eens een minilening aangevraagd, gekregen en vervolgens weer netjes afgelost? Dan kun je geld lenen zonder BKR toetsing, binnen 10 minuten. De aanbieder van de minileningen kent je naam en gegevens nog en weet dat je het geleende bedrag de vorige keer netjes hebt afgelost. Uiteraard is het wel van belang dat je arbeidsovereenkomst nog steeds geldt, of dat je nog altijd dezelfde uitkering hebt. Er is dan immers niets veranderd aan de eerdere situatie, waardoor de kredietverstrekker het vertrouwen heeft dat je het geld opnieuw netjes af zal lossen.

Nieuwe aanvraag zonder BKR check

Je kunt dan geld lenen zonder BKR toetsing, binnen 10 minuten. Het is voldoende om opnieuw een aanvraag te doen, vaak kan dat online of zelfs per SMS. Er zal opnieuw geen BKR check plaatsvinden, omdat dit nooit gebeurt op het moment dat je een minilening afsluit. Je kunt zelf aangeven of je bijvoorbeeld €300 nodig hebt en dat je dit bedrag van 2 – 3 weken terug zal betalen. Indien de voorwaarden verder gelijk blijven is de kans groot dat de verstrekker akkoord gaat, het geld staat dan binnen 10 minuten op je rekening.

Geld lenen en direct op je rekening

Wil je geld lenen en het direct op je rekening ontvangen? Geld lenen zonder BKR toetsing en het binnen 10 minuten ontvangen is niet mogelijk voor nieuwe kredietnemers, maar dit gaat desalniettemin wel zeer snel. Het kost waarschijnlijk enkele uurtjes tot maximaal tot het begin van de volgende dag, maar op dat moment heb je het geld op je rekening staan. De minileningen vormen wat dat betreft een aantrekkelijke wijze om geld te lenen, mits je rekening houdt met de rente en mogelijke andere kosten. Bekijk dit vooraf goed en denk alvast na hoe je het bedrag weer af zal lossen, zodat je hier op een veilige en verantwoorde wijze gebruik van kunt maken.