Wil je geld lenen en heb je slechts een paar honderd euro nodig? Je kunt daarvoor een officieel krediet afsluiten, maar het is minstens zo interessant om ook naar de minileningen te kijken. Je kunt op die manier snel geld lenen, omdat er geen BKR check plaats hoeft te vinden. Het geld staat sneller op je rekening, al dien je dat aan de andere kant ook weer binnen 2 – 3 weken terug te betalen.

Geld lenen tot een paar honderd euro

Wil je geld lenen tot maximaal een paar honderd euro en ben je daarvoor op zoek naar een vlotte oplossing? Dan is het verstandig om goed te kijken naar een minilening, goed geschikt voor een kleine lening. Het gaat om een bedrag lager dan €1.000, zoals maximaal €750. Je kunt dit geld lenen om een nieuwe televisie of wasmachine aan te schaffen, of om ervoor te zorgen dat je de boodschappen af kunt rekenen. Heb je een minilening nodig om een korte periode tot aan de storting van je salaris te overbruggen? Dit type krediet is hier uitstekend voor geschikt.

Snel geld lenen

Je kunt dankzij de minilening snel geld lenen, vooral wanneer je er eerder al eens een krediet hebt afgesloten. Je kunt dan zelfs binnen 10 minuten geld lenen, indien je er voor het eerst gebruik van maakt kost dat een paar uur tot maximaal een dag. Dit verloopt nog altijd een stuk sneller dan bij andere kredietverstrekkers, omdat er geen sprake is van een BKR check. De minilening kun je daarom ook met een negatieve BKR codering afsluiten, al is het natuurlijk van belang om zelf na te denken of dit verstandig is.

Minilening aflossen

Een minilening kun je op een vlotte wijze afsluiten, zodat je snel een beperkt bedrag kunt lenen. Houd er aan de andere kant echter rekening mee dat je aan bepaalde voorwaarden dient te voldoen en dat je het geld binnen 2 – 3 weken terug dient te betalen. Zorg er daarom voor dat je op voorhand al een plan hebt om het geld weer terug te betalen. Sluit je een minilening af om de lopende kosten tot aan de storting van je salaris te betalen? Gebruik het inkomen dat je ontvangt dan om het geld weer terug te betalen.

Online minilening aanvragen

Wil je gebruik maken van een minilening, omdat je voor een kleine lening liever geen BKR registratie en een gesprek bij de bank aangaat? Je kunt er met de minilening voor zorgen dat je snel wat extra geld achter de hand hebt, mits je een vast inkomen aan kunt tonen dat voldoende hoog is. Je kunt online direct de minilening aanvragen, de aanbieder zal je vragen naar je inkomen en de documenten om dit aan te tonen. Is alles in orde? Dan heb je de kleine lening vlot tot je beschikking, zodat je direct wat extra geld achter de hand hebt.