Wil je geld lenen zonder BKR en ben je benieuwd hoe dit in z’n werk gaat? Wellicht wil je geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten, of heb je van anderen gehoord dat dit mogelijk is. Dat klopt, mits je bij een kredietverstrekker al eerder geld hebt geleend en je dat netjes hebt terugbetaalt. Als nieuwe kredietnemer duurt het iets langer, maar het is nog altijd veel sneller dan bij de reguliere banken en kredietverstrekkers.

Geld lenen zonder BKR werkt eigenlijk heel eenvoudig, het is voldoende om online aan te geven dat je een bepaald bedrag nodig hebt, bijvoorbeeld voor een periode van 2 – 3 weken. Houd er rekening mee dat je het bedrag binnen die periode ook weer terug dient te betalen en de geldverstrekker kosten in rekening brengt voor het krediet.

BKR toetsing

Wil je snel geld lenen zonder BKR? Op het moment dat je een kredietaanvraag doet bij een bank of traditionele kredietverstrekker vraagt deze je gegevens op bij het BKR. Het BKR is het Bureau Krediet Registratie in Tiel, dat van alle Nederlanders de kredieten bijhoudt die zij aangaan. Dat betekent onder andere dat andere kredieten naar voren komen, net als mogelijke achterstanden (uit het verleden). Heb je een negatieve BKR-codering en wil je geld lenen zonder BKR? Dan kun je gebruik maken van een minilening, andere kredietvormen zijn dan doorgaans zeer moeilijk beschikbaar.

Minilening zonder BKR toetsing

De minilening biedt de mogelijkheid tot geld lenen zonder BKR. Het gaat om bedragen minder dan €1.000, die u korter dan in ieder geval een maand kunt lenen. Heb je bijvoorbeeld een paar honderd euro nodig en wil je dat geld na een paar weken graag weer terugbetalen? Zorg ervoor dat je vooraf al een plan hebt voor het afbetalen van het krediet. Op die manier weet je zeker dat de minilening niet tot problemen zal leiden. Je kunt op die manier geld lenen zonder BKR, zodat je op korte termijn het geld tot je beschikking hebt en je daarmee de aankoop kunt doen.