Denk je na over een minikrediet, een lening voor een paar honderd euro die je gewoon online af kunt sluiten? Heb je de komende weken wat extra geld nodig en wil je daarvoor liever geen regulier krediet aangaan? Geen probleem, je kunt in dat geval gebruik maken van een minikrediet. Heb je een dergelijke minilening al eens eerder afgesloten? Dan kan dit zelfs binnen 10 minuten geregeld zijn, zodat je het geld zo snel mogelijk tot je beschikking hebt.

Geld lenen zonder BKR check

Je kunt geld lenen met een minikrediet, zelfs op het moment dat je een negatieve BKR codering hebt. Op het moment dat je een minilening afsluit zal er over het algemeen geen BKR check plaatsvinden, wat betekent dat de geldverstrekker hier geen zicht op krijgt.

Je dient er aan de andere kant zelf natuurlijk goed over na te denken hoe je het minikrediet weer af zal lossen. Een BKR check betekent een bepaalde mate van controle over je leencapaciteit, zodra je dit omzeilt dien je er zelf voor te zorgen dat je financieel niet in de problemen komt.

Minikrediet afsluiten en aflossen

Wil je een minikrediet aanvragen en afsluiten? Je kunt online een aanvraag doen, de geldverstrekker gaat vervolgens na of je voldoende (vast) inkomen hebt om het krediet weer af te lossen. Is dat het geval? Dan ontvang je binnen een paar uur tot maximaal een dag het geld op je rekening, zodat je het kunt besteden aan het doel dat je voor ogen hebt. Houd er rekening mee dat de looptijd van een minikrediet maar 2 – 3 weken bedraagt. Na die periode dien je het geld weer af te lossen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van het salaris dat je ontvangt.

Online aanvragen en geld ontvangen

Wil je een minikrediet aanvragen? Je kunt dit gewoon online doen, het is voldoende om aan te geven wie je bent en welk bedrag je de komende tijd nodig hebt. De geldverstrekker zal je als nieuwe klant vragen om een bewijs van je inkomen, zodat je aan kunt tonen dat je voldoende ontvangt om het krediet weer netjes af te lossen. Blijkt alles in orde? Dan kun je binnen korte tijd het geld ontvangen. Op die manier kan een minikrediet je helpen om online geld te lenen, bijvoorbeeld om een nieuwe televisie te kopen of de boodschappen af te rekenen.