Wil je snel geld lenen binnen 10 minuten, zodat je zo snel mogelijk €100 of €200 tot je beschikking hebt? Je kunt daarvoor gebruik maken van een minilening, je zorgt er daarmee voor dat je het geld zo snel mogelijk op je rekening hebt staan. Er vindt geen BKR toetsing plaats, wat onder andere betekent dat je volledig zelf verantwoordelijk bent voor het krediet. Je kunt snel geld lenen binnen 10 minuten, al dien je het geld ook weer snel terug te betalen.

Online minilening afsluiten

Wil je snel geld lenen binnen 10 minuten en zoek je daarvoor naar de meest geschikte methode? Alleen een online minilening kan je een dergelijke snelheid bieden, mits je er eerder al een lening hebt afgesloten. Doe je dat voor het eerst? Dan zal het iets langer duren, maar doorgaans staat het geld binnen een paar uur op je rekening. Je dient online in ieder geval aan te geven wie je bent en welk bedrag je nodig hebt, dit dient minder dan €1.000 te zijn. De verstrekker van de minileningen zal je gegevens beoordelen en bijvoorbeeld vragen naar documenten om je inkomen te bewijzen.

Eerder een minilening terugbetaald

Heb je al eerder een minilening afgesloten bij de geldverstrekker en deze weer netjes terugbetaald? In dat geval kun je snel geld lenen binnen 10 minuten, omdat het voldoende is om aan te geven dat je opnieuw wat geld nodig hebt. Leende je de vorige keer €200 en heb je dat netjes terugbetaald? Dan kun je deze keer snel geld lenen binnen 10 minuten, het geld staat binnen no-time op je rekening. In een aantal gevallen is het voldoende om een SMS te sturen op het moment dat je het geld nodig hebt.

Aflossen binnen 2 – 3 weken

Je kunt er op die manier snel geld lenen binnen 10 minuten, al is het daarnaast van belang om er rekening mee te houden dat je het bedrag ook weer vlot terug dient te betalen. De aflossing zal binnen 2 – 3 weken plaatsvinden, aan het eind van de looptijd dien je het geleende geld in één keer terug te betalen, inclusief de rente. Wat dat betreft kun je snel geld lenen binnen 10 minuten, mits je op dit moment ook alvast nadenkt over hoe je het geld weer terug zal betalen, bijvoorbeeld zodra je weer inkomen ontvangt.