Wil je online snel geld lenen zonder BKR? Of wil je geld lenen met BKR en bedoel je daarmee een negatieve registratie bij het BKR? In dat geval ben je aangewezen op de minileningen, de reguliere kredietverstrekkers zullen je in bijna alle gevallen afwijzen. Zodra je een negatieve BKR registratie hebben wensen zij dat je daar eerst vanaf komt, al kan dat een aantal jaren duren. Pas na die tijd heb je er weer de mogelijkheid om een krediet af te sluiten.

Geen BKR toetsing

Wil je snel geld lenen zonder BKR? Dan dien je op zoek te gaan naar een geldverstrekker die geen BKR toetsing uit wil voeren, of daar de mogelijkheid niet toe heeft. Particulieren kunnen geen BKR check uitvoeren en ook de verstrekkers van een minilening doen dat niet. Het ontbreken van de BKR toetsing zorgt ervoor dat je sneller geld kunt lenen, het duurt enkele uren tot maximaal een dag tot je het geld tot je beschikking hebt. Bovendien kun je ook geld lenen met een negatieve BKR registratie. Je dient er uiteraard zelf goed voor te zorgen dat je het bedrag netjes op tijd terug kunt betalen.

Online snel geld lenen

Wil je online snel geld lenen? Het is in ieder geval van belang om door te geven wie je bent en welk bedrag je wilt lenen. Daarnaast dien je aan te geven hoe hoog je inkomen is. Vervolgens dien je documenten te overleggen waaruit blijkt dat je dit inkomen inderdaad tot je beschikking hebt. Houd er rekening mee dat het dient te gaan om een vast inkomen, of een uitkering. Je kunt dan online snel geld lenen zonder BKR, omdat er simpelweg geen controle plaats zal vinden.

Minilening voor minder dan €1.000

Je kunt bijvoorbeeld snel geld lenen zonder BKR door gebruik te maken van een minilening, op het moment dat je minder dan €1.000 nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld 100 euro lenen, 200 euro lenen of 500 euro lenen? Dit kan gewoon online, binnen enkele uren zal het geld over het algemeen op je rekening staan. Je kunt op die manier de boodschappen afrekenen, of dat nieuwe huishoudelijke apparaten aanschaffen dat kapot is gegaan. Wat dat betreft kun je snel geld lenen zonder BKR, al dien je het krediet dan wel weer binnen 2 – 3 weken terug te betalen aan de geldverstrekker.